Zakelijk

Adverteren bij Aegee

Door met AEGEE-Amsterdam samen te werken, komt u in contact met een gevarieerde groep studenten en afgestudeerden. AEGEE telt momenteel rond de 600 leden en ruim 70 reünisten en is daarmee de op vier na grootste studentenvereniging van Amsterdam.

AEGEE-Amsterdam is niet alleen één van de grootste Amsterdamse studentenverenigingen, ze vormt ook een antenna van AEGEE-Europa. AEGEEE-europa heeft meer dan 13.000 leden in meer dan 40 Europese landen.

We bieden vele mogelijkheden tot sponsoring om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Online op de website of via ledenmailings en de nieuwsbrief, dan wel geprint op de poster, het verenigingsblad of de flyer. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om specifieke Europese evenementen te sponsoren. Hieronder staan de verschillende mogelijkheden kort uiteengezet, inclusief de geldende prijzen. Deze prijzen zijn onder voorbehoud.

Pakket samenstellen

Het is mogelijk in overleg een gunstig pakket samen te stellen of andere advertentiemogelijkheden te gebruiken. Daarvoor kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contactpersoon van AEGEE-Amsterdam: Janthe Bührs.
Doordeweeks bereikbaar tussen 12.00 – 17.00 (woensdag gesloten)
020-5252496 of via acquisitie@aegee-amsterdam.nl

Acquisitie brochure